Y-Studio on media yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Olemme yrittäjän arjen apuna ja menestyksessä mukana. Tarjoamme Tietoa, Taitoa ja Tunnetta.

Pääosassa ovat nimenomaan yrittäjät.

Y-Studion aiheet jakautuvat Yrittäjän polun neljään eri vaiheeseen: Yrityksen perustaminen, Yrityksen alku, Yrityksen kasvu ja Yritys muutoksessa.

Yrityksen perustaminen

Annamme osiossa vastauksia siihen, mitä tietoa ja minkälaista kannustusta yrittäjyyttä miettivä tarvitsee ennen yrityksen perustamista. Henkiset valmiudet ovat isossa osassa, kuten myös liiketoimintasuunnitelma, erilaiset laskelmat ja oikean yhtiömuodon valinta.

Yrityksen alku

Alku on kriittinen vaihe yrittäjyydessä, sillä kuolemanlaakso tappaa jopa puolet aloittavista yrityksistä ensimmäisen 3-5 vuoden aikana. Yrittäjät tarvitsevat paljon tietoa muun muassa talous-, vero-, osaamis- ja lainsäädännön kysymyksissä.

Yrityksen kasvu

Jokainen yrittäjä tarvitsee annoksen lisää kasvuasennetta. Kasvuun liittyy olennaisesti johtaminen, esimiestyö, jaksaminen ja riskienhallinta. Vain harva yritys pystyy kasvamaan ilman rekrytointeja.

Yritys muutoksessa

Yritykset ovat jatkuvassa muutoksessa. Muutostilanteita pitää pystyä ennakoimaan ja hallitsemaan. Yksi isoimmista muutoksista on yrityskauppa eli yrityksen myynti tai yrityksen ostaminen.

Ole mukana Koulussa

Maanantai on aina yrittäjien Koulu-päivä. Koulussa keskitytään kuukauden ajan yhteen teemaan. Koulun tavoitteena on antaa yrittäjiksi haluaville ja yrittäjille tietoa sekä parhaita käytännön vinkkejä.

Tilaa myös uudistettu Yrittäjäkirje ja saat kootusti joka viikko tietopaketin sähköpostiisi.